Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ari Behn om okända sjukdomen: "Som en kniv i örat"

17 mar, 2018, 19:00 
Agneta Nisbeth
I den omtalade tv-serien "Ari og halve Kongeriket" avslöjar Ari Behn att han lider av en okänd sjukdom. Han beskriver smärtan som "en kniv i örat".
Annons

Nu startar den omtalade tv-serien om och med konstnären Ari Behn, serien som heter “Ari og halve Kongeriket” avslöjar också att prinsessan Märtha Louise exmake lider av en okänd sjukdom. Ari är nu tillsammans med Ebba Rysst Heilmann och det sägs nu att paret försöker stoppa eller i varje fall klippa om vissa delar av serien för att han inte är nöjd med resultatet.

I klippet här nedan kan ni se Ari tala om hur sjukdomen Kolesteatom påverkat hans liv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Han har en cysta i mellanörat som ger honom tillfällig yrsel och dessutom kan ge honom nedsatt hörsel. Vi får också veta att flera andra kända konstnärer haft samma sjukdom, som Beethoven och Van Gogh.

– Det känns lite som att få en kniv i örat. Helt galet är det, som att ha en bikupa i huvudet, säger han.

Se filmklippet nedan!

Foto: IBL

Annons