Ari Behns mamma intervjuas i Skavlan

ari behns föräldrar skvalan

Författaren och den kungliga exmaken Ari Behn valde att avsluta sitt liv på juldagen. Och lämnade därmed ett stort tomrum efter sig. Nu berättar hans föräldrar om den stora sorgen i intervjuprogrammet Skavlan.

Prinsessan Märtha Louises exman Ari Behn tragiska bortgång chockade Norge och hela världen. Nu talar hans mamma Marianne Behn och pappa Olav Bjørshol ut om den stora förlusten i talkshowen Skavlan. Programmet sänds i SVT, den 24 januari kl. 21.00.

Som alltid är det programledaren Fredrik Skavlan som ställer frågorna. Han kände Ari privat och har själv uttalat sig om sorgen.

– Ari var den varmaste och vänligaste. Han fick alla han mötte att känna sig som den enda personen i världen, skrev Fredrik Skavlan på Twitter.

Berättar hur dåligt Ari Behn mådde

I en intervju med norska Se og hör har Marianne Behn och Olav Bjørshol om varför de valde att berätta öppet om att sonen begått självmord.

– Ari var en känd person. Vi valde att säga som det var för att inte skapa spekulationer och med hopp om att det här skulle kunna vara till hjälp för andra, har mamman berättat.

Foto: TT, Instagram