Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åtalade prinsessan Cristina i tårar

11 jan, 2016, 14:17 
Annons
cristina

Spaniens kungadotter Cristina har gått till historien som den första medlemmen av kungliga familjen att ställas inför rätta. Nu är det upp till juryn om hon är skyldig till anklagelserna.

Cristina-

Prinsessan Cristina var blank om ögonen där hon satt i de åtalades bänk. Fyrabarnsmamman riskerar åtta års fängelse, men troligtvis blir det böter för prinsessan om hon visar sig vara skyldig.

Annons
Cristina-34
Inaki

Hon står åtalad för att vara en medbrottsling i en påstådd förskingringsbluff, som omfattar hennes make, Inaki Urdangarin, och 16 andra åtalade som alla förnekar anklagelserna.

Paret gjorde inget uttalande till reportrarna utanför. En liten grupp av republikaner protesterade utanför.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Inaki-23

Även Inaki Urdangarin var tårögd. Kanske tänkte han på sina fyra barn, som inte kommer att ha en pappa i frihet om domen fälls och det blir fängelse. Nu pågår rättegången och här visar vi två filmer från dagens händelser.

Foto:All over press

Här kan ni se två nyhetsinslag om rättegången:

Annons