Athina och Charlotte har blivit väninnor till häst

08 aug, 2009, 13:05 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
Athina Onassis och Charlotte Casiraghi
Athina Onassis och Charlotte Casiraghi

Glatt småskvallrande skrittar Athina Onassis och Charlotte Casiraghi sida vid sida under träningspasset inför ”Athina Onassis International Horse Show” i Rio de Janeiro i Brasilien.

Athina Onassis, 24,  och Charlotte Casiraghi, 23, har känt varandra sen de var små. Athinas framlidna mamma Christina Onassis och Charlottes mamma, Caroline av Monaco, umgicks flitigt så vänskapen tjejerna emellan är väl grundad.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte och Athina tillsammans på en annan hästtävling
Charlotte och Athina tillsammans på en annan hästtävling

Athinas man, brasilianske proffsryttaren Doda Miranda Nieto, är förstås också här, likaså Charlottes kille Alex Dellal. Det märks att paren har jättetrevligt ihop.

Annons

Athina Onassis International Horse Show rullar på sitt andra år och har blivit en dundersuccé. I år kom till exempel den svårflirtade prins Ahdullah av Kazakstan farande med sina topphästar, vilket är ett gott betyg och så är vinstsumman på 10 miljoner kronor!

Trångbodda är Athina och Doda knappast. Huset hemma i Sao Paolo är på 980 kvadratmeter och bjuder en anslående vy över sjön i Ibirapuera Park. Bröllopet stod i december 2005 inför tio vittnen. 1000 champagneflaskor konsumerades, den gigantiska buffén hade såväl grekiska som brasilianska inslag och sambatoner dunkade till långt in på natten. Men några bebisar har det inte blivit…än.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Aftonbladet och Stella Pictures


Annons