Attacken på Harry – efter hans agerande med Meghan

Lady Colin Campbell har släppt en bok om prinsparet – och går till attack mot dem båda...

Förhållandet mellan prins Harry och Meghan Markle har sedan start rört upp mycket känslor i Storbritannien, och en av de kritiska röster som hörts starkast är Lady Colin Campbells. Hon är en brittisk aristokrat med insyn i kungahuset och har skrivit flera böcker om diverse kungafamiljsmedlemmar.

Hennes nya bok Harry and Meghan: The Real Story handlar om prinsparets förhållande från början till start och Colin Campbell skräder inte med orden. I ett utdrag av boken som är återgivet av Daily Mail använder hon ordet “patetisk” för att beskriva Harrys hållning i relationen med Meghan. Hon kallar även Meghan för en “komplett opportunist”.

– Hon visste från start att hon skulle ge sig in på den kommersiella banan, någon som är strikt förbjudet bland kungligheter, skriver hon i boken.

Colin Campbell: ”Hon ville ha ett miljonärsliv”

Hon fortsätter med att göra vågade uttalanden om parets liv tillsammans, och vilken eventuell påverkan Meghan ska ha på Harry.

– Nu har hon det hon ville, ett miljonärsliv i Hollywood. Hon har gjort så att Harry har förlorat de flesta av sina vänner. Han är svagare än henne, hon har kört slut på honom. Trots kärlekslivet kommer hon göra hans liv eländigt. Han har inte karaktär nog att lämna henne.

Det är inte första gången som Lady Colin Campbell går till attack mot prins Harry och Meghan

Det är inte första gången som Lady Colin Campbell går till attack mot prins Harry och Meghan

Öppet kritisk till Meghan under lång tid

Men det här är alltså inte första gången som hon har gått ut med kritik av Meghan och Harrys fårhållande med henne. Tidigare i år när hon intervjuades av Channel 5 berättade hon att prinsen blivit “helt bortkollrad” av den amerikanska skådespelaren.

– Sedan han träffat henne har han helt förändrat sig, detta var något som prins William märkte och frågade sin bror om det kanske inte skulle vara bra att besinna sig lite, att det gått lite väl fort hela romansen, sa Lady Colin Campbell då.

Lady Colin Campbell är mest känd för sin biografi om prinsessan Diana som kom ut 1992 och blev en bästsäljare. 1974 fick hon sin titel efter att ha varit gift med Lord Colin Campbell under ett års tid. Enligt Daily Mail är det oklart om hon någonsin träffat det brittiska prinsparet, men kontakter inom aristokration, det har hon.
Hon är minst sagt inte rädd för att ta i med orden, men frågan r hur mycket sanning som ligger till grund för hennes påståenden.

Foto: TT