Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Även Charlotte ska tydligen gifta sig i höst

07 aug, 2013, 08:59 
Agneta Nisbeth
Annons

En källa till tidningen People säger nu att Charlotte Casiraghi planerar ett bröllop till hösten med fästmannen Gad Elmaleh. Precis som sin bror ska hon nu också vigas i Monaco.

Som vi tidigare berättat ska ju prinsessan Carolines son Andrea Casiraghi gifta sig med fästmön Tatiana den 31 augusti. De har under året fått sitt första barn, sonen Sacha. Även Charlotte är på väg att få en liten baby med sin Gad, något som hovet dock ännu inte bekräftat. People säger nu att barnet ska komma innan jul och att de innan dess ska ha gift sig. Källan säger till tidningen att vigseln ska bli helt privat och äga rum till hösten. På bilder i bland annat Daily Mail kan man tydligt se Charlottes växande mage under parets semester på Capri nu i veckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons