Även drottning Rania semestrar i Saint Tropez

Först tog drottning Rania en tur till Sardinen, sedan blev det ett stopp på ön Korsika och nu har hon och familjen hamnat i jetset-staden Saint Tropez.

Det har varit en skön sommar för den jordanska drottningen Rania, 38. Hon har tagit en lång semester i Medelhavet med familjen.

Först tog de en tur med båten till den italienska ön Sardinien. Där lade familjen till med sin båt vid lyxiga Costa Smeralda. Rania twittrade om detta på sin microblog:

– Jag hade nästan glömt bort hur underbart det var i Italien! Kanske har jag varit italienska i ett tidigare liv?

Efter ett tag på Sardinien åkte de vidare mot Korsika. Men innan dess passade de också på att besöka ön Elba.

– Vi tittade givetvis var Napoleon spenderat sin tid på ön, men vi åt också en helt fantastisk “gelato”. Italienarna kan verkligen göra underbar glass! Twittrade hon vidare.

Shoppade med de yngsta barnen

På bilderna här ovan är hon dock i Saint Tropez. Drottningen spenderade lite tid i stan med shopping tillsammans med de yngsta barnen och vandrade sedan runt i staden med några vänner och den obligatoriska livvakten.

Maken, kung Abdullah  har givetvis också varit med under hela resan, precis som familjens alla barn, prins Hussein, 15, prinsessan Iman, 12, prinsessan Salma, 8, samt minstingen prins Prince Hashem, 4. Men kungen har tydligen också haft andra saker att syssla med än bara semester. Så han ses inte på många bilder.

På sin blogg berättar drottningen om hur glad hon är att få sin äldste son, prins Hussein, att ställa upp på bild.

– Man måste passa på innan de blir så stora att de tycker det är pinsamt att plåtas med mamma och pappa!

Lite senare under besöket i Saint Tropez stötte Rania ihop med supermodellen Naomi Campbell. De ses här kindpussa varandra efter ett besök på Resort Club 55. Med Naomi var också hennes pojkvän Vladislav Doronin.

 

Foto: TT