Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Även hunden fick hänga med på skidutflykt

19 mar, 2012, 10:48 
Agneta Nisbeth
Annons

Det norska kronprinsparet njöt i helgen av en härlig dag tillsammans i skidspåret – till och med hunden Milly Kakao fick följa med.

Mängden snö hade minskat en aning på grund av det milda vädret, men än fanns det tillräckligt mycket kvar för att kunna njuta av lite skidåkning, och det var precis vad kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit gjorde häromdagen.

Annons

En kär familjemedlem

Båda barnen, prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus har blivit riktigt duktiga skidåkare och hunden Milly Kakao fick springa bredvid sällskapet. Milly Kakao är mycket glad och lekfull, ja en väldigt kär familjemedlem.

Skratt och stoj

Sedan var det dags för fotografering och det blev många skratt, stoj och lite snubblanden mellan tagningarna. Sannerligen hade familjen en riktigt mysig dag tillsammans.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eveline Eriksson

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons