Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Även Pippa Middleton ska fira jul på slottet

10 dec, 2011, 09:19 
Agneta Nisbeth
Annons

Lite spänt känns det nog för hertiginnan Kate inför den första julen med kungafamiljen på Sandringhams slott. Men redan på annandagen kommer allt att bli roligare, då anländer Kates syster Pippa Middleton till slottet.

Det har länge varit tradition att inga utomstående bjuds in till julfirandet, bara familjemedlemmar, deras respektive och eventuella barn. Men drottning Elizabeth har insett att pressen på Kate kommer att vara stor och därför har hon gjort ett undantag.

Fasanjakt på ägorna

Annandagen är som vanligt vikt för fasanjakt på ägorna. Pippa är ingen nybörjare bakom hagelgeväret, hon är känd som en riktigt duktig skytt som deltagit i många jakter, ett intresse som hennes syster inte delar.

Annons

Träffa förläggare

Pippa är väldigt glad för sin exklusiva inbjudan men är lite orolig för att det ska krocka med hennes New York-resa. Som bekant har hon skrivit kontrakt om att skriva en handbok i hur man anordnar den perfekta festen och hon ska träffa förläggare i USA någon av de första dagarna på det nya året. Men en inbjudan till Sandringham, tackar man helt enkelt inte nej till…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins William och prinsessan Anne har firat många jular tillsammans på Sandringham.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons