Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Även president Obama har nu skrivit i kondoleans-boken

27 jul, 2011, 12:28 
Agneta Nisbeth
Annons

President Barack Obama dök oväntat upp på den norska ambassaden i Washington för att visa sin sympati för folket genom att skriva en hälsning i kondoleans-boken.

President Barack Obama och videpresident Joseph Biden dök upp på den norska ambassaden i Washington under tisdagen för att skriva en hälsning till det norska folket i kondoleans-boken. Presidenten har tidigare uttryckt sin förfäran över det som hänt i Norge och sänt hälsningar till de drabbade av de fasansfulla attackerna förra veckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden här ser ni representanter från den norska kungafamiljen, kronprins Haakon, drottning Sonja och kung Harald, sida vid sida med Jens Stoltenberg under en minnesstund i Oslo.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons