Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Även prins Carl Philip åker till Luxemburg-bröllopet

12 okt, 2012, 09:18 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Carl Philip kommer att följa med kronprinsessparet och drottning Silvia ner till bröllopet i Luxemburg.

Nu finns även prins Carl Philip med på listan över gäster till bröllopet i Luxemburg nästa helg mellan arvstorhertig Guillaume och hans fästmö Stéphanie de Lannoy.

Tidigare var det ju klart att kronprinsessan Victoria och prins Daniel skulle åka ner. Efter det kom ett namn till på listan, drottning Silvia och nu är det klart att även prins Carl Philip reser ner, allt enligt hovets hemsida.

Annons

Prins Edward och prinsessan Caroline

Resten av den digra gästlistan finns också att läsa på hovet i Luxemburgs hemsida, bland annat kommer prinsessan Lalla Salma av Marocko, det spanska kronprinsparet, det belgiska kungaparet, det holländska kronprinsparet, prinsessan Caroline av Monaco och prins Edward med sin maka Sophie.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart gifter sig Guillaume med sin Stéphanie.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons