Avslöjade! Det tysta kriget mellan Meghan och Kate

27 maj, 2020, 11:00 
Hertiginnan Meghan och hertiginnan Kate
Egoistisk och självupptagen. Kontra stiff och stel. Nu sipprar det fram saker om det tysta kriget mellan Meghan och Kate.
Annons
Avslöjat: Här är Harrys och Meghans lyxvilla – kolla in prislappen!
Avslöjat: Här är Harrys och Meghans lyxvilla – kolla in prislappen!

 

Plötsligt ligger den där i öppen dager: Konflikten mellan ”självupptagna” Meghan. Och ”stiffa” Kate. Som tycker att Meghan är en stor svikare. I alla fall enligt brittisk media.

Den spända relationen mellan Meghan och Kate.
Spänt mellan Meghan och Kate.

Det är brittiska Tatler, det anrika societetsmagasinet känt för sin höga svansföring, som gläntar på ridån och låter världen få en glimt av den här fascinerande men komplicerade relationen mellan världens mest kända hertiginnor.

Tatler har pratat med vänner till Kate som säger att hon är rasande på Meghan för att hon bara vältrat över allt ansvar och allt jobb: Kate känner sig ”helt slut” och ”fångad i en fälla” på grund av alla arbetsuppgifter som hon fått ärva sedan Meghan och Harry lämnade skeppet.

Annons

Efter Megxit: Så drabbas Kate

En sliten Kate har videomöte.
En sliten Kate i ett av sina senaste videomöten.

Men värst av allt, Kate tycker inte att hon hinner vara en närvarande mamman till prins Louis, 2, prinsessan Charlotte, 5, och prins George, 6, på samma sätt som förr. Eller som Tatlers källa uttrycker saken, apropå Kate och William:

– The Sussexes have effectively thrown their three children under a bus.

Oj oj oj! Pang på rödbetan. Fast det brittiska talesättet ska ju inte tas bokstavligt, det betyder bara att Meghans och Harrys agerande har fått stora konsekvenser för William, 37, och Kate, 38, och deras tre barn.

Kate och William med barnen George, Charlotte och Louis.
George, Charlotte och Louis med pappa William och mamma Kate.

Medan prins Harry, 35, och Meghan, 38, har hur mycket tid som helst med sonen Archie, 1, och kan hänga vid poolen i sin hyrda mansion i bergen ovanför Beverly Hills.

Annons

Klart att Kate är sur.

Kate och Meghan före Megxit.
Megxit har fått stora konsekvenser för småbarnsmamman Kate. Tatler skriver att hon känner sig ”helt slut” och ”fångad i en fälla”.

Konflikten mellan Meghan och Kate

Konflikten mellan Meghan och Kate har legat och pyrt under ytan ända sedan den där famösa repetitionen före Meghans bröllop. Tatler avslöjar att Meghan och Kate rök ihop om näbbarna skulle ha strumpbyxor på sig eller inte. Vilket korrekta Kate tyckte, medan bruden Meghan sa tvärnej. Och det var hon som var dagens boss…

Brudnäbbarna vid Meghans och prins Harrys bröllop.
Nix, det blev inga strumpbyxor på det här gänget.
Annons

Foto: TT, Instagram.

Annons