Avslöjande samtalen mellan Madeleine och Chris: ”Gnäller”

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill

Scener ur ett kungligt äktenskap: Här är gnisslet i relationen mellan Chris O’Neill och prinsessan Madeleine.
7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjort
Slå på ljud

Chris O'Neill är verkligen mannen som har två helt olika sidor.

Å ena sidan är han kungafamiljens sociala geni. Lättpratad och allmänt charmerande. Och superaktiv på sina sociala medier.

Å andra sidan är han den som har haft absolut svårast att hantera – och stå ut med – den uppmärksamhet som han fick på köpet när han klev in i kungafamiljen. Och som för hans del har inneburit ganska många kännbara uppoffringar:

LÄS MER: Chris O'Neill om chocken när han såg Madeleine: ”Höll på att svimma”

Prinsessan Madeleine Chris O'Neill Prinsessan Leonore Sån är Chris

Chris är glad och social! Men mycket tvär om någon går över gränsen till hans privata sfär.

– Jag har ju träffat kvinnan i mitt liv, kvinnan som jag älskar. Men det är klart att det har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa. Givetvis har det komplicerat mitt liv, av uppenbara skäl, sa han ärligt i Magasinet Kings 12 sidor långa intervju från 2018.

Chris om sin relation med prinsessan Madeleine

– Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det.

Detta var 2018, och det verkar inte som han vant sig. Nu har Chris O'Neill och prinsessan Madeleine varit gifta i snart åtta år och det har inte blivit bättre. Han blir helt enkelt skogstokig när uppmärksamheten kring honom och familjen blir för privat.

Prinsessan Madeleines man Chris O'Neill – sån är han

Prinsessan Madeleine Chris O'Neill Prins Daniel Kronprinsessan Victoria

Chris hade nog helst velat stänga dörren till familjens liv helt. Men nu är han gift med en prinsessa och medlem i den svenska kungafamiljen. Och då blir det svårt.

Å andra sidan: Tre femtedelar av familjen Bernadotte-O'Neill har numera gått från mycket upphöjda till nästan vanliga, sedan kungen drog in prinsessan Leonores, prins Nicolas och prinsessan Adriennes Kungliga Höghet-titlar. Så kanske finns det ändå hopp om ett mer anonymt liv för Chris, trots allt?

LÄS MER: Nya bilder på prinsessan Madeleine, Chris och barnen

LÄS MER: Prinsessan Madeleine om barnen – och sitt isolerade liv i Miami

LÄS MER: Ryktet om prinsessan Madeleine och Chris: Hovets kommentar

Foto: TT.