Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjandet om Chris och Madeleine – hålls hemligt för barnen

04 nov, 2022, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Prinsessparet gör vad de kan för att hålla sina hemligheter.

Annons
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelseBrand logo
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lever som bekant ett tämligen privat liv med sina barn i Miamis-hetta bland palmer och sandstränder.

På svensk mark trivs de inte, i alla fall inte under alltför långa perioder. Här blir de igenkända var de än är, men i Florida går de mer under radarn, precis som de vill ha det.

Men ibland räcker det inte med att de befinner sig på andra sidan Atlanten – vissa vet så klart vilka de är även där. Och särskilt "förföljda" blir de av sina tre små: Leonore, Nicolas och Adrienne. Men Madeleine och Chris har sina hemligheter de måsta skydda, för allmänheten och för barnen.

Chris och Madeleines hemlighet

När Madeleine och Chris är ute på stan och inte vill att någon ska förstå vad de säger, ja då byter de helt enkelt språk.

Annons

Med varandra pratar de vanligtvis engelska, också med barnen. Svenska språket är ju inte Chris starkaste sida. Men det finns ett annat språk som Madeleine och Chris har gemensamt – nämligen tyska, vilket varken barnen eller de flesta runt omkring dem förstår.

Fina Florida-familjen – i Sverige.

Så döljer de sanningen för barnen

Tyska har alltid varit en stor del i både Chris och Madeleines respektive familjer. Chris gick på internatskola i Schweiz och talar språket med bland andra sin mamma Eva Maria och sina systrar. Och hemma på Drottningholm talade Silvia ofta tyska med sina barn.

Nu drar Madeleine och Chris alltså ofta nytta av sina språkfärdigheter. I Miami-villan används tyskan så fort barnen är lite för nyfikna på mammas och pappas vuxenkonversationer. Och utanför hemmet tar de till knepet när det talas om sådant som inte är ämnat för andras öron.

Foto: TT

Annons