Avslöjandet om Elizabeths relation med prins Philip – innan han dog

Avslöjandet om Elizabeths relation med prins Philip – innan han dog

Rota

Prins Philip och drottning Elizabeth var gifta i 74 år, men de spenderade mycket tid isär.

Här gifter sig Elizabeth och Philip 1947 – se historiska filmen!
Slå på ljud

Som kunglighet finns det få saker som lämnas i det privata och det gäller i högsta grad för Storbritanniens drottning Elizabeth. Den 95-årige monarken har suttit på tronen längre än någon annan och har dedikerat hela sitt liv åt tjänsten.

Det kommer såklart med en baksida. Den enorma granskning som drottningen utsatts för ända sedan hon har varit en liten flicka har lärt henne att det knappt finns något man kan kalla privatliv och intresset för hennes vanor är lika högt som någonsin.

En undersökning av trender på sökmotorer i Storbritannien visar att medlemmarna i kungafamiljens sömnrutiner väcker intresse och det är en som sticker ut lite extra, nämligen drottning Elizabeth, skriver Express.

Med bara någon månad kvar till 70-årsjubileet som monark skriver tidningen att enligt sömnexperter så är hennes rutiner en stor del i hur hon lyckats hålla sig i så pass bra form att hon knappt missat en dag av arbete sedan hon kröntes.

MEGA

”Hennes majestät sover stabila 8,5 timmar varje natt, går och lägger sig klockan 11 på kvällen och går upp 7.30”

En nyckel till att få en hel natts oavbruten sömn, varje natt? Hon har sovit ensam.

”Drottningen och hennes framlidne make prins Philip hade ett väldigt effektivt 'sömnhack', som gjorde att de kunde få en god natts sömn genom hela sitt äktenskap. Som traditionen var för aristokratin så sov de isär i separata sovrum, vilket betyder att ingen väcktes av snarkningar eller sparkar.”