Avslöjar sanningen om Chris som pappa

Willi Schneider/REX
De nya bilderna ger ytterligare bevis på hur Chris är som pappa.

På de nya bilderna på Madeleine och Chris med barnen från Florida ser man en familj i full färd med att försöka leva ett så normalt liv som det bara går, trots de svåra omständigheterna med en pandemi som härjar världen över.

Det är tydligt att Chris tar sin roll som familjefar på största allvar. De har skaffat en bil som är tillräckligt stor för hela familjen, och när de ska iväg är det han som skjuter på barnvagnen med lilla Adrienne som passagerare.

prinsessan Madeleine chris o'neill

Chris kör barnvagnen med lilla Adrienne, prins Nicolas passar på att ta lift.

TT

I en intervju med magasinet King har han tidigare berättat om livet som pappa, och vilka utmaningar det kommer med.

– Jag försöker att vara en närvarande far. Det är inte alltid lätt, eftersom vi har två mycket energiska barn som till råga på allt ligger väldigt nära varandra i åldrarna, och nu med en tredje på väg. Det har inte blivit mycket sömn för vår del de senaste tre åren, berättar han i intervjun.

Tar stort ansvar i papparollen

Därför är det härligt att se att han verkligen lever upp till sitt ord och ser till att finnas där för sina barn, som får växa upp trygga tillsammans med sina föräldrar och varandra såklart!

Madeleine och Chris är båda väldigt privata personer och öppnar inte så ofta upp för andra om sitt förhållande, men de gjorde ett undantag när de ställde upp i talkshowprogrammet Skavlan i SVT.

chris o'neill prinsessan leonore

Leonore med sin fina pappa Chris .

TT

– För mig började det med en nära vänskap. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände, säger madeleine i programmet.

– Han får mig att känna mig trygg. Vi är ett bra team, sa Madeleine i SVT.

Hon avslöjade även< att Chris är den som är mest romantisk. Och att han är den enda i hushållet som kan laga mat. Första gången bjöd han henne på sin berömda spaghetti aglio e olio.

– Ditt trumfkort, för att charma tjejer, skojade Madeleine, vänd mot Chris.