Avslöjar själv: Shamanens hemliga möte med kungaparet

Harald och Sonja har fått nog!
Kung Harald och drottning Sonja försöker ligga lågt – men prinsessan Märtha Louise boyfriend shamanen avslöjar deras privata möte.
Annons

Nu går prinsessan Märtha Louises boyfriend shamanen ut på sitt Instagramkonto och avslöjar att han haft ett hemligt möte med sina ”svärföräldrar”, kung Harald och drottning Sonja:

– Vid den här tiden förra året var jag i Norge med mina syskonbarn och min kärlek prinsessan Märtha Louise och firade deras underbara nationaldag med hennes familj och med hela landet. Det var så fantastiskt att se alla ära det norska arvet.

Annons

Bara några dagar tidigare hade han och Märtha Louise gått ut offentligt med sin kärlek, en nyhet som slog ner som en bomb:

– När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet, sa prinsessan Märtha Louise då.

Märtha Louise och Shaman Durek
Den första officiella bilden på Märtha Louise och Shaman Durek släpptes i maj 2019.
Annons

Schamanens relation till kungafamiljen

Kung Harald och drottning Sonja har bara vid något enstaka tillfälle talat öppet om Shaman Durek, och frågan är om det är så roade av han avslöjar saker om deras privata relation. Vid ett par tillfällen har han diskret blivit ombedd, läs åthutad, att hålla en lägre profil, i synnerhet kring sådant som rör den norska kungafamiljen. Och i synnerhet efter att han i en podcast avslöjade intima detaljer om sitt sexliv med prinsessan Märtha Louise.

Men de kämpar i motvind: att begränsa sig på det viset verkar inte ligga för denna fria själ.

Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise.
Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise.
Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Avslöjar själv: Shamanens hemliga möte med kungaparet”

 1. Grethe skriver: 19 maj, 2020

  Kan bli svett av mindre. For det første sitter man gjemt under en sten i Sverige? Det er allment kjent at Durek feiret 17 mai i fjor med kongeparet. Vi viste allerede før 17 mai i fjor at han var invitert til lunsj på slottet. Slutt å lag skandaler og overskrifter, følg heller litt mer med hva som skjer. For det andre kongeparet deler sjelden om sine private møter og ærender med andre ikke engang om sine nære venner. Og joda Kongen har snakket om Durek på spørsmål fra pressen.


  1. Hege skriver: 19 maj, 2020

   Grethe, fölg med litt, du også. I to måneder har SvenskDamtidning resirkulert gamle nyheter. Hva skal de ellers gjöre? De kongelige gjör ingenting offentlig lengre, så da får vi istedet glede oss over gamle nyheter servert på nytt.


 2. charlotte skriver: 19 maj, 2020

  Jag tror inte att det är någon turbulens kring detta i norska kungahuset. Kungaparet verkar ta allting lugnt.


 3. Minna skriver: 19 maj, 2020

  Charlotte stämmer 100%.Svensk damtidning brukar överdriva allt


 4. Bettina skriver: 20 maj, 2020

  Nyhetstorka i coronatider….


 5. Mimmen skriver: 20 maj, 2020

  shaman rimmar på charlatan…..


 6. caterine skriver: 20 maj, 2020

  Det hr ingenting med shamanen att göra men jag såg året med norska kungafamiljen och jag reagerade på att vilken trevlig kungafamilj Norge har. Inga krusiduller och tomt pladder och stramhet där inte. Där borde vårt kungahus ta efter, Victorias stramhet och de andras tafflande prat irriterar. Hoppas de tittade på programmet.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar