Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar själv: Shamanens hemliga möte med kungaparet

19 maj, 2020, 12:00 
Harald och Sonja har fått nog!
Kung Harald och drottning Sonja försöker ligga lågt – men prinsessan Märtha Louise boyfriend shamanen avslöjar deras privata möte.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?

Nu går prinsessan Märtha Louises boyfriend shamanen ut på sitt Instagramkonto och avslöjar att han haft ett hemligt möte med sina ”svärföräldrar”, kung Harald och drottning Sonja:

– Vid den här tiden förra året var jag i Norge med mina syskonbarn och min kärlek prinsessan Märtha Louise och firade deras underbara nationaldag med hennes familj och med hela landet. Det var så fantastiskt att se alla ära det norska arvet.

Bara några dagar tidigare hade han och Märtha Louise gått ut offentligt med sin kärlek, en nyhet som slog ner som en bomb:

– När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet, sa prinsessan Märtha Louise då.

Märtha Louise och Shaman Durek
Den första officiella bilden på Märtha Louise och Shaman Durek släpptes i maj 2019.

Schamanens relation till kungafamiljen

Kung Harald och drottning Sonja har bara vid något enstaka tillfälle talat öppet om Shaman Durek, och frågan är om det är så roade av han avslöjar saker om deras privata relation. Vid ett par tillfällen har han diskret blivit ombedd, läs åthutad, att hålla en lägre profil, i synnerhet kring sådant som rör den norska kungafamiljen. Och i synnerhet efter att han i en podcast avslöjade intima detaljer om sitt sexliv med prinsessan Märtha Louise.

Men de kämpar i motvind: att begränsa sig på det viset verkar inte ligga för denna fria själ.

Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise.
Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise.
Annons