Avslöjar smarta strategin: “Jag förstår att folk undrar”

Avslöjar smarta strategin:
Intressant!
Annons

Madeleine-Sofia.ibl

Prinsessan Madeleine har blivit ett riktigt ess på sociala medier och hennes officiella konto på Facebook har i skrivande stund 920 000 följare. I en intervju med Expressen berättar nu Madeleine om sin strategi.

– Det är roligt att dela med mig av glimtar av vårt liv i och med att vi inte bor i Sverige. jag förstår att folk undrar hur vårt liv är och kanske är nyfikna.

Madeleine säger att hon vill att hennes följare ska kunna ta del av Leonore och Nicolas liv, men på familjen Bernadotte-O’Neills premisser.

Annons

– Det har varit roligt att se att det finns så många som vill följa mig på Facebook. Jag delar mycket om min hjärtefråga, Childhood och barns rättigheter som är rätt tuffa ämnen. Så jag tycker att det är roligt at se at folk inte blundar för det utan går in och läser artiklar som jag tycker är viktiga.

Och Madeleines strategi att blanda privata bilder med opinionsmaterial fungerar. Hon är den europeiska kunglighet som har det allra största kontot i eget namn.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Avslöjar smarta strategin: “Jag förstår att folk undrar””

 1. LopNor skriver: 15 februari, 2017

  Ha ha – med den bilden Svensk Dam trodde jag att det skulle handla om varför Victoria är så osynlig. Att vi nu skulle få veta något om hennes strategi att “försvinna” för att vila upp sig, hinna plugga in saker in för alla hennes kommande viktiga möten, eller få ugn och ro för barnen eller något….


 2. Veronica skriver: 15 februari, 2017

  Prinsessan Madeleine är en smart och insiktsfull prinsessa. Hon inser att tystnad bara bidrar till spekulationer och gynnar paparazzifotografer och skvallerpressen.


  1. Elise Wilson skriver: 17 februari, 2017

   Veronica

   Så sant!


 3. Stefan skriver: 15 februari, 2017

  Har väldigt svårt att se logiken med den strategin!
  Samtidigt som hon predikar för barns rättigheter så exponerar hon sina egna barn friskt i samma forum. Vem har tillfrågat dem? Det hela rimmar illa.


  1. Mona skriver: 15 februari, 2017

   Det är ju två helt olika saker Stefan.
   Medeleine undviker bilder från känsliga sammanhang med barn.
   Medeleine & Chris väljer att visa bilder de själva tagit.
   Istället för att bli jagade av paparazzis.
   Läs här i spalten hur folk klagar på att Alexander inte visas på bild.
   Finns en intervjui Expressen läs den innan du gnäller på Madeleine.


  2. My skriver: 15 februari, 2017

   “exponerar hon sina egna barn friskt…” Nonsens, färre bilder än om paparazzis hade tagit dom… Dessa barn är bra mycket mer skonade än tex Estelle…


  3. Elise Wilson skriver: 17 februari, 2017

   My

   Instämmer!


 4. Pia skriver: 15 februari, 2017

  Van vid att få uppmärksamhet kan det vara svårt att se hur svägerskan får massor av den varan varje dag. Rädslan att bli bortglömd är nog lika stor som lusten att dela med sig av sitt privatliv i London. Tycker lite synd om minstingen i B-familjen.


  1. Veronica skriver: 15 februari, 2017

   Tror knappast att Prinsessan Madeleine är eller kommer att oroa sig när det gäller Sofia.
   Hon har större självkänsla och trygghet i vem hon är och vill vara än så.


  2. My skriver: 16 februari, 2017

   Enbart Svd som överöser Sofia med uppmärksamheten så det är nog knappast något Madeleine behöver eftersträva… 😉


  3. Elise Wilson skriver: 17 februari, 2017

   Veronica & My

   Instämmer helt!


 5. EllaBellaBingo skriver: 15 februari, 2017

  Jag hoppas fortfarande att Carl Philip kommer bli klokare än sin storasyster och inte exponera sitt barn i tid och otid. Vill ni verkligen ha en repris på Estelle? Jag förstår å ena sidan om Madeleine själv vill bestämma vilka foton som ska visas på hennes barn. Å andra sidan har jag märkt ett strategiskt tänkande även från hennes sida, och inte bara från hovets. När det blir stora rubriker i pressen om något som rör kungahuset, så vips kommer ett foto på Leonore fram på FB-sidan *gillas inte*


 6. Claes-Göran Bergström skriver: 16 februari, 2017

  Att hitta fel på människor, kungliga eller inte, verkas vara en passion för en del människor. Måste det alltid vara, som i det här fallet, vara något fel på hur prinsessan Madeleine gör eller inte gör med sina barn. Rikta kritiken mot er själva istället – ni som nu är sådana barnexperter. Kan vi inte vara glada för vad vad denna prinsessa gör för att försvara barnens rättigheter? Är detta någonting behövligt så är det i den tid vi lever i nu! Tack prinsessan Madeleine!


  1. Elise Wilson skriver: 17 februari, 2017

   Claes-Göran Bergström

   Tack för en mycket klok kommentar!


Annons

Laddar