Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Avslöjat – Meghans hemliga liv utan Harry och Archie: "Hon har alltid varit sådan"

04 mar, 2020, 09:37 
Meghan kallades öknamn bakom hennes rygg.
Meghan Markle är en av världens mest påpassade kvinnor.Men hon lyckas få till kvalitetstid med sina vänner – med hjälp av ett knep.
Annons

Ari Behn är död – blev 47 år gammalBrand logo
Ari Behn är död – blev 47 år gammal

Prins Harry och Meghan Markle har frigjort sig från den engelska kungahuset. Prinsparet kommer framöver att tillbringa mycket tid i Kanada, där de hyr en herrgård i Vancouver.

För Meghan innebär detta en omställning. Hennes vänner är mestadels baserade i antingen England eller USA, och för att upprätthålla sina vänskaper tvingas hon ta den moderna teknologin till hjälp.

Meghan Markle – så lever hon

Meghan och prins Harry
Meghan och prins Harry vill bygga ett imperium.

Det avslöjar vännen Janina Gavankar, som själv är skådespelare, precis som Meghan. När Meghan behöver vara för sig själv lämnar hon Harry och Archie i ett annat rum och ringer ett videosamtal till Janina, för lite välbehövligt tjejsnack.

Annons

– Vår vänskap har alltid varit på distans. Vi träffades för 16 år sedan, och vi har varit isär sedan dess, så vår vänskap frodas på FaceTime, oavsett var vi är, säger Janina enligt Hola.

 

Tog klassisk bild på Archie

Julkortet som Janina fixade åt sina vänner.
Julkortet som Janina fixade åt sina vänner.

Janina är en av Meghans viktigaste vänner. Det var hon som tog bilden som Meghan och Harry använde som julkort i fjol. Fotot var ett extremt inzoomat – och extremt gulligt – porträtt av Archie.

Och Janina öppnar för att hon kommer att ta fler klassiska Archie-bilder framöver.

– Om inte jag gör det, så gör någon annan det, säger Janina.

Annons