Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babybeskedet – nytt barn på gång i kungafamiljen

18 mar, 2021, 09:27 
Prins Ernst och Ekaterina
Ett nytt kungligt barn är på gång – nu berättar paret om de fantastiska nyheterna!
Annons
Estelle och Oscar charmar alla på nya bilderna!Brand logo
Estelle och Oscar charmar alla på nya bilderna!

Kungavärlden blir bara större och större. Här i Sverige går vi och väntar på att prins Carl Philips och prinsessan Sofias tredje barn ska anlända – och även utanför våra gränser fortsätter kungligheterna yngla av sig.

Nu nås vi av fantastiska nyheter från kontinenten. Prins Ernst August junior av Hanover ska få ännu ett barn med sin maka, Ekaterina Malisjeva.

Babybesked – ny graviditet i kungafamiljen

Det är tyska Bunte som rapporterar nyheten.

"Lyckan för familjen verkar vara fullständig", skriver Bunte.

Paret har sedan tidigare två barn: sonen Welf August och dottern Elisabeth.

Ekaterina är en erkänd kläddesigner med kända kunder som Sienna Miller och Rita Ora. Hon föddes i Ryssland med har vuxit upp i Prag och flyttade som 19-åring över till London för att studera mode.

Hon träffade och förälskade sig i prinsen – och 2017 gifte de sig i ett storslaget bröllop. Kärleksfesten blev vida omskriven. Tyvärr kom många rubriker att handla om att Ernsts pappa, Ernst senior, vägrade dyka upp på bröllopet.

Annons

Smutsig konflikt mellan far och son

Han hade då inlett en smutsig konflikt med sin son och krävt tillbaka flera gåvor, däribland det vackra familjeslottet Marienburg.

– Det var inte ett lätt beslut för mig att ta, han är ju trots allt min son. Men för familjens bästa och för att i framtiden kunna bevara familjens egendomar är detta ändå den enda väg jag kan gå, sa Ernst senior till den tyska pressen.

Ernst har tidigare orsakat både en och två skandaler i sitt liv, mycket beroende på sin alkoholkonsumtion. Han har även varit mycket sjuk och tidvis fått vård på sjukhus.

Den 23 januari 1999 gifte han sig med prinsessan Caroline av Monaco, som är äldsta dotter till furst Rainier III av Monaco och Grace Kelly. Tillsammans har de en dotter, Alexandra.

Annons