Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babyfeber i hela England...

24 jun, 2013, 08:17 
Annons

Alla väntar med spänning på den kungliga babyn – inte minst blivande farfar prins Charles och mormor Carole Middleton.

En kunglig baby är precis vad England behöver just nu. Det är inte bara rojalister som är lyriska. Enligt brittiska analytiker har babyfebern en mycket positiv effekt på ekonomin. Ett tillskott på över 240 million pund räknar man med.

Butikerna rustar med babyprylar och små souvenirer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Speciellt amerikaner sägs vara eld och lågor över babyns ankomst i juli och väntas handla babysovenirer i London så det står härliga till.

Annons

Farfar, mormor och morfar

Även Williams och Kates föräldrar bidrar till kommersen.

Babyskor

Prins Charles ser fram emot att bli farfar. Han säljer nu handgjorda babyskor i shopen i hans lantliga by Highgrove.

Nya babyprodukter

Mormor och morfar, Carole och Michael Middleton – blivande mormor och morfar – har plussat på med en rad nya babyprodukter på sin party-shop på nätet.

Kopiera

“Kate-effekten” är känd. Butikerna säljer som smör de plagg som hertiginnan av Cambridge har på sig. Nu förväntar sig siarna i London en snarlik effekt:

Annons

– Nyblivna mammor och pappor kommer att kopiera William och Kate. Man önskar klä sitt barn i likadana babyplagg som den kungliga babyn, man väljer likadan barnkammarinredning och så vidare…

Prins Charles, Camilla och en liten baby.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Läs även:

 

 

 

 

 

Annons