Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Babylycka för Jonas och Stephanie Bergström – nu är barnet här!

03 aug, 2020, 09:07 
Stephanie och Jonas Bergström 2019
Jonas Bergström har blivit pappa igen!Det är hans hustru Stephanie som bekräftar nyheten.
Annons
Har du koll på snackisarna från Victoriadagen?Brand logo
Har du koll på snackisarna från Victoriadagen?

Jonas Bergström har varit tillsammans med sin Stephanie i nio år. De gifte sig i augusti 2013, fick sitt första barn Katinka året därpå och blev tvåbarnsföräldrar 2017 med sonen Sebastian.

Jonas Bergström har fått barn med Stephanie

Nu har parets tredje barn, sonen Wilhelm, kommit till världen. Det berättar Stephanie på Instagram.

Nu har Jonas samma antal barn som sin exflickvän prinsessan Madeleine! Och Stephanie och Jonas verkar ha ett väldigt kärleksfullt förhållande. Det är bara att kolla på vad Stephanie skrev på Instagram ifjol, när Jonas firade sin 40-årsdag.

”Grattis på födelsedagen MY LOVE! 40 år idag och 8 år av dem har jag fått spendera med dig ❤️ Ser fram emot minst 100 år till! Älskar dig ❤️ ”, skrev Stephanie då.

Annons

Så lever Jonas Bergström nu

Paret bor i en villa på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm med sina två barn. Medan Jonas arbetar som advokat, driver Stephanie Soft Goat, ett företag som tillverkar kashmirtröjor, tillsammans med vännen Erik Magnuson.

Stephanie är född som Stephanie af Klercker och har precis som Jonas ingått i kretsen kring prinsessan Madeleine. I samband med att Madeleine och Jonas så hastigt bröt upp, gick också Stephanie och hennes dåvarande pojkvän Ludvig Blomqvist skilda vägar.

Madeleine hittade även hon, som bekant, en ny kärlek efter tiden med Jonas. Han hette Chris O’Neill – och vad som hände sedan vet vi alla.

Annons