Babylycka för Jonas och Stephanie Bergström!

Stephanie och Jonas Bergström 2019

Jonas och Stephanie Bergström får anledning att fira igen.Nu väntar paret sitt tredje barn.
Slå på ljud

Jonas och Stephanie Bergström har varit tillsammans i nio år. Deras kärlekssaga har följt en självklar tidslinje:

• I augusti 2013 gifte de sig.

• 2014 föddes parets första barn, Katinka.

• 2017 fick de sonen Sebastian.

Jonas Bergström och Stephanie Bergström ska få barn

Stephanie och Jonas Bergström 2019

Stephanie och Jonas Bergström ska få barn igen.

Och nu ska Jonas och Stephanie alltså bli trebarnsföräldrar! Stephanie har själv avslöjat nyheten via Instagram. Hon har lagt upp en bild från ett ultraljud där man tydligt ser gossens eller flickans ansiktsdrag.

“Vi ses i sommar”, har Stephanie skrivit till bilden.

Stephanie och Jonas verkar ha ett väldigt kärleksfullt förhållande. Det är bara att kolla på vad Stephanie skrev på Instagram ifjol, när Jonas firade sin 40-årsdag.

”Grattis på födelsedagen MY LOVE! 40 år idag och 8 år av dem har jag fått spendera med dig ❤️ Ser fram emot minst 100 år till! Älskar dig ❤️ ”, skrev Stephanie då.

Så lever Jonas Bergström nu

Paret bor i en villa på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm med sina två barn. Medan Jonas arbetar som advokat, driver Stephanie Soft Goat, ett företag som tillverkar kashmirtröjor, tillsammans med vännen Erik Magnuson.

Stephanie är född som Stephanie af Klercker och har precis som Jonas ingått i kretsen kring prinsessan Madeleine. I samband med att Madeleine och Jonas så hastigt bröt upp, gick också Stephanie och hennes dåvarande pojkvän Ludvig Blomqvist skilda vägar.

Madeleine hittade även hon, som bekant, en ny kärlek efter tiden med Jonas. Han hette Chris O’Neill – och vad som hände sedan vet vi alla.