Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka! Prinsessan Carolines make har blivit farfar

27 feb, 2018, 07:00 
Agneta Nisbeth
Stort grattis önskar vi Ernst August jr och Ekaterina som blivit föräldrar till en liten flicka.
Annons

Det är tidningarna Hola och sajten Royalcentral som avslöjar att prins Ernst August av Hannover jr och makan Ekaterinas första barn, en dotter prinsessan Elisabeth av Hannover, föddes i Tyskland den 22 februari. Paret bor sedan vigseln i Tyskland, dit de flyttat från London där de tidigare bodde.

Om den tyske skandalprinsen Ernst August senior har skickat ett grattis-telegram är väl kanske inte så troligt, han kom ju inte ens på parets vigsel. Eller på hans andra son Christians och Alessandras bröllop förra året för den delan. Det paret ska för övrigt ha sitt andra kyrkliga bröllop i Peru senare i mars.

Annons

Däremot kom nästan hela familjen Grimaldi till bägge vigslarna, givetvis då prinsessan Carolines och Ernst Augusts dotter prinsessan Alexandra som också är god vän med Ekaterina och halvsyskon med de tyska prinsarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här ser vi prins Ernst August bägge söner med sina respektive, prins Ernst August jr och hans Ekaterina samt prins Christian och hans maka Alessandra.

För prinsessan Carolines make Ernst August (de är fortfarande lagligt gifta trots att de inte längre lever ihop) är nämligen inte förtjust i äldste sonens val av hustru och sa innan bröllopet att han ville göra honom arvlös.

Se en bild på den nyfödda flickan prinsessan Elisabeth här:

https://www.instagram.com/p/Bfp9-Q6HKeh/?tagged=princeernstaugustofhanover

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons