Babylycka! Prinsessan Carolines make har blivit farfar

Stort grattis önskar vi Ernst August jr och Ekaterina som blivit föräldrar till en liten flicka.

Det är tidningarna Hola och sajten Royalcentral som avslöjar att prins Ernst August av Hannover jr och makan Ekaterinas första barn, en dotter prinsessan Elisabeth av Hannover, föddes i Tyskland den 22 februari. Paret bor sedan vigseln i Tyskland, dit de flyttat från London där de tidigare bodde.

Läs mer: Se nya fina bilderna på Alexander och Gabriel

Om den tyske skandalprinsen Ernst August senior har skickat ett grattis-telegram är väl kanske inte så troligt, han kom ju inte ens på parets vigsel. Eller på hans andra son Christians och Alessandras bröllop förra året för den delan. Det paret ska för övrigt ha sitt andra kyrkliga bröllop i Peru senare i mars.

Läs mer: Då kommer du kunna gratta Victoria!

Däremot kom nästan hela familjen Grimaldi till bägge vigslarna, givetvis då prinsessan Carolines och Ernst Augusts dotter prinsessan Alexandra som också är god vän med Ekaterina och halvsyskon med de tyska prinsarna.

Här ser vi prins Ernst August bägge söner med sina respektive, prins Ernst August jr och hans Ekaterina samt prins Christian och hans maka Alessandra.

För prinsessan Carolines make Ernst August (de är fortfarande lagligt gifta trots att de inte längre lever ihop) är nämligen inte förtjust i äldste sonens val av hustru och sa innan bröllopet att han ville göra honom arvlös.

Läs mer: 7 underbara bilder på Estelle och Leonore

Se en bild på den nyfödda flickan prinsessan Elisabeth här:

https://www.instagram.com/p/Bfp9-Q6HKeh/?tagged=princeernstaugustofhanover

Foto: Stella Pictures och IBL