Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka! Prins William och Kate har fått en son

23 apr, 2018, 14:05 
Annie-Li Eriksson
Prins William och Kate har fått en son
Storbritannien har fått en ny kunglighet! Hertiginnan Kate och prins William har fått en liten son. Både mor och barn mår bra bekräftar brittiska hovet via Twitter.
Annons

Äntligen har brittiska hovet gått ut med den glädjande nyheten att prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2, har fått ett litet syskon. Och det blev en liten pojke! Det skriver hovet på Twitter:

“Hennes Kungliga Höghet hertiginnan av Cambridge har fött en son klockan 11.01. Babyn väger 3.8 kilo. Hertigen av Cambridge var närvarande under förlossningen. Hennes Kungliga Höghet och barnet mår bra”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen är informerad, precis som resten av den brittiska kungafamiljen och Kates familj. Det rapporteras att Kates stylist Natasha Archer just nu är på väg till St Mary’s Hospital, och det betyder att vi snart kommer att få se de första bilderna på den nyfödde prinsen. Precis som när prins George och prinsessan Charlotte föddes kommer Kate och William att komma ut på trappan till Lindo Wing tillsammans med sin son.

Hertiginnan Kate och prins William har fått en son.

Strax efter klockan 17.00 lämnade prins William sjukhuset för att hämta barnen George och Charlotte.

– I’ll be back in minute, sa prinsen när han mötte pressen utanför sjukhuset.

Och efter bara en halvtimme dök han upp hand i hand med George och Charlotte. Visst var lillsessan söt som vinkade?

Prins William med barnen George och Charlotte

Se Sky News livesändning:

Foto: IBL

 

Annons