Både skratt och tårar på Operan

02 jun, 2012, 08:06 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Det norska födelsedagsfirandet för kungaparet fortsatte under torsdagskvällen med en underhållning på Operan.

Som vi tidigare skrivit firade det norska kungaparet sina födelsedagar under torsdagen. Lite senare på kvällen fortsatte firandet.

Kyliga vindar

Kung Harald och drottning Sonja fick tillsammans med resten av kungafamiljen ta sig till taket på operahuset i Oslo för att lyssna och se en underhållning till deras ära, trots kyliga vindar var humöret på topp.

Annons

Tårar

Som ni ser hade Harald och Sonja kungligt roligt på taket. Fast det blev också några tårar som föll under kvällen, när kronprinsessan Mette-Marit grät en skvätt.

Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn med två av barnen.

Lyssnade till hjärtat

Statsministern Jens Stoltenberg höll under kvällen ett känslosamt och vackert tal till kungaparet:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Se fler bilder i vårt bildspel här:

[smooth=id: 714; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons
I annonssamarbete med Dermarome