Bakslaget för Chris påverkar vardagslivet i Florida

bakslaget för chris o'neill
Coronaviruset påverkar alla människor på ett eller annat sätt. För Chris O'Neill handlar det främst om arbetssituationen.
Annons

Vardagen är sig inte lik i Florida. Madeleine och Chris påverkas, precis som alla andra, av coronaviruset och de har tvingats förändra sitt sätt att leva, för att minska smittspridningen i delstaten.

Chris arbete påverkat av coronakrisen

Som läget är nu kan de varken resa hem till Sverige eller få besök av sina familjemedlemmar. Alla i den svenska kungafamiljen är utspridda på respektive slott i Stockholm medan familjen O’Neill håller till i London och på den engelska landsbygden. Dessutom är skolorna stängda i Florida, vilket gör Leonore, Nicolas och Adrienne är hemma på dagarna.

Annons
Annons
chris o
Chris O’Neill arbetar alltid hemifrån. Men han reser också mycket i jobbet, vilket inte fungerar under coronakrisen.

Men det är inte bara på hemmaplan som saker och ting har förändrats. Även Chris arbete påverkas av pandemin.

Chris är analytiker med över 20 år i finansbranschen. Han arbeter med att kartlägga olika aktiemarknader och är en expert på att spekulera i kursers förväntade upp- eller nedgångar. Det är inte bara människors hälsa som påverkas av coronaviruset, man ser även stora förändringar i världsekonomin. Chris har med andra mycket att analysera och ta ställning till men han är van vid att göra det på resande fot. Åtminstone delvis.

Annons
Prinsessan Madeleine i Florida
Madeleine, Chris och barnen hemma i Florida.

När prinsessparet skulle flytta till USA förklarade hovet att Chris skulle ha mycket lättare att sköta sitt arbete därifrån. Men samtidigt råder det ingen tvekan om att han alltid har rest väldigt mycket i jobbet. Någonting som inte fungerar i det här läget. Chris kan inte träffa sina samarbetspartners och affärskontakter på samma sätt just nu. Istället får han ha digitala möten hemifrån. Och det är inte alltid så lätt när man samtidigt ska göra vardagen rolig för tre små barn.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Bakslaget för Chris påverkar vardagslivet i Florida”

 1. Bror skriver: 17 april, 2020

  Till historien om Chris O’Neill har nu fogats ett nytt minikapitel som är helt, ja….u n d e r b a r t!

  “…. man ser även stora förändringar i världsekonomin. Chris har med andra [ord] mycket att analysera och ta ställning till men han är van vid att göra det på resande fot. Åtminstone delvis.”


  1. mini skriver: 18 april, 2020

   Bror.
   Inttsämmer till 100%. Jag gillar inte heller Chris.


 2. Inabeaglepack.dk skriver: 17 april, 2020

  Han har det vel ikke værre end så mange andre. Han har vel fået et kontor i hjemmet som han kan arbejde i – noget mange andre ikke har. Alt kan lade sig gøre i den digitale verden vi lever i.
  I får det til at lyde som om det er så synd for Chris – men han er jo mere sammen med sin familie nu hvilket er positivt.


  1. Ulla Lundell skriver: 17 april, 2020

   Håller med Ina

   Ulla


 3. PernillaA skriver: 17 april, 2020

  Ja Bror det var mycket interessant och givande information så här i slutet av veckan ; måste medge att smilbanden for iväg , tur man har öron


  1. Bror skriver: 17 april, 2020

   Trevlig helg, min vän.


 4. PernillaA skriver: 17 april, 2020

  Tack detsamma !


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar