Bakslaget för Chris påverkar vardagslivet i Florida

bakslaget för chris o'neill

Coronaviruset påverkar alla människor på ett eller annat sätt. För Chris O'Neill handlar det främst om arbetssituationen.

Vardagen är sig inte lik i Florida. Madeleine och Chris påverkas, precis som alla andra, av coronaviruset och de har tvingats förändra sitt sätt att leva, för att minska smittspridningen i delstaten.

Chris arbete påverkat av coronakrisen

Som läget är nu kan de varken resa hem till Sverige eller få besök av sina familjemedlemmar. Alla i den svenska kungafamiljen är utspridda på respektive slott i Stockholm medan familjen O’Neill håller till i London och på den engelska landsbygden. Dessutom är skolorna stängda i Florida, vilket gör Leonore, Nicolas och Adrienne är hemma på dagarna.

chris o'neill

Chris O’Neill arbetar alltid hemifrån. Men han reser också mycket i jobbet, vilket inte fungerar under coronakrisen.

Men det är inte bara på hemmaplan som saker och ting har förändrats. Även Chris arbete påverkas av pandemin.

Chris är analytiker med över 20 år i finansbranschen. Han arbeter med att kartlägga olika aktiemarknader och är en expert på att spekulera i kursers förväntade upp- eller nedgångar. Det är inte bara människors hälsa som påverkas av coronaviruset, man ser även stora förändringar i världsekonomin. Chris har med andra mycket att analysera och ta ställning till men han är van vid att göra det på resande fot. Åtminstone delvis.

Prinsessan Madeleine i Florida

Madeleine, Chris och barnen hemma i Florida.

När prinsessparet skulle flytta till USA förklarade hovet att Chris skulle ha mycket lättare att sköta sitt arbete därifrån. Men samtidigt råder det ingen tvekan om att han alltid har rest väldigt mycket i jobbet. Någonting som inte fungerar i det här läget. Chris kan inte träffa sina samarbetspartners och affärskontakter på samma sätt just nu. Istället får han ha digitala möten hemifrån. Och det är inte alltid så lätt när man samtidigt ska göra vardagen rolig för tre små barn.

Foto: TT