Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bakslaget för Silvia – precis när semestern har börjat

03 jul, 2023, 17:30 

Silvias semester startade inte helt optimalt.

Annons

Vädret har varit en stor snackis den här sommaren, det har spekulerats i att det kommer bli en repris på 2018 då värmen slog rekordnivåer landet över och landet drabbades av bränder och missväxt till följd av den stora hettan.

Silvias fina gåva till Estelle – här avslöjar hon planen!Brand logo
Silvias fina gåva till Estelle – här avslöjar hon planen!

Sommaren började väldigt varm och torr och oron har varit stor, inte minst bland svenska bönder som gärna ser att deras skördar håller sig på normala nivåer. Men det finns alltid två sidor av samma mynt och det är att det trots allt är härligt för alla inrikes semesterfirare som vill kunna sola och bada på semestern om värmen håller i sig.

Det har nu visat sig inte riktigt vara fallet, då det de senaste dagarna har regnat på i stort sett alla håll i landet.

Inte minst på Öland, där kungafamiljen från och med förra veckan befinner sig för sommarens semester. Istället för sol och bad har det blivit lägre temperaturer och väldigt mycket regn under inledningen av årets semester.

Annons

Silvias semester fick en annorlunda start

Både Silvia och kungen är ju själva intresserade av natur och odling och har säkert inget alls emot att de drabbas av lite regnigt väder, de vet att klimatet och naturen mår bra av det i det här läget.

I hela tre dagar till visar väderprognosen att det ska regna på Öland, så tills dess får de hålla till godo med inomhusaktiviteter eller passa på när det är uppehåll mellan skurarna.

De har fått många härliga sommardagar redan, inte minst i fredags på Solliden för den årliga utställningen Idéträdgårdar. Nu är det en välförtjänt semester som gäller för kungaparet som haft en intensiv vår med många olika uppdrag både innanför och utanför Sveriges gränser.

Annons