Bakslaget: Magplask för Meghan och Harry

Meghan och prins Harry.

Meghans och Harrys megalansering är – stendöd. Vilken mardröm, vilket oflyt. Och vilken extremt dålig timing!

 

Man måste ända lida lite med Meghan och Harry. Vilken otur de har haft! Att lansera sitt nya varumärke mitt i en global pandemi – det var ju inte riktigt vad de hade tänkt sig. Och risken finns att hela 2020 är kört för deras del.

Meghan och prins Harry

Oflyt är bara förnamnet.

Så nu står de där, världens mest kända par, med en lansering som är stendöd. Coronakrisen – och den allsmäktiga drottning Elizabeth – har effektivt satt stopp för deras storslagna planer. Och vem vet när de slipper ur detta dödläge?

Meghan och prins Harry i bil.

Tvärstopp för Meghan och Harry.

För sitt nya liv som influencers och högprofilerade välgörenhetsprofiler behöver de ju en marknad. De behöver rampljuset. Och de behöver medierna. I stället sitter Harry och Meghan instängda i sitt hyrda lyxhus i Malibu, omgivna av paparazzifotografer och deppande megakändisar. Och Meghan kan inte hälsa på sin mamma Doria Ragland, trots att hon bara bor ett par minuter bort.

Meghan med mamma Doria.

Meghan med mamma Doria.

Ännu tuffare är det sannolikt för Harry, som befinner sig 800 mil från familjen och barndomsvännerna i London. Man kan lätt tänka sig kulturkrocken när han nu ska rota om sig på Meghans tuffa hemmaplan Los Angeles:

En brittisk prins omplanterad i en helt ny kultur, som plötsligt ska betala för säkerheten själv, men som inte kan räkna med att tjäna några stora pengar förrän coronakrisen har lättat. Och under tiden fortsätter räkningarna från det privata säkerhetsföretaget som han och Meghan anlitar att droppa in. Det vore inte konstigt om Harry längtar hem till Windsor mellan varven.

Prins Harry med sina gamla trygga livvakter från Scotland Yard.

Ser du de biffiga brittiska livvakterna i bakgrunden? Poliserna från Scotland Yard har varit en trygghet i prins Harrys liv, men nu är de borta. Meghan och Harry måste stå för säkerheten själva, och har anlitat ett privat säkerhetsföretag i Los Angeles.

Men en ljuspunkt finns det i alla fall: Baby Archies ettårsdag väntar runt hörnet.

Baby Archie är Meghans och Harrys hopp

archie baby sussex meghan

Archie laddar för ettårskalaset i nya hemstaden L.A.

Han fyller den 6 maj och eftersom Meghan och Harry har valt att döpa sin nya välgörenhetsorganisation Archewell efter honom, kan de ju räkna med lite extra draghjälp av unge Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor lagom till dess.

Prins Harry som graffiti.

Just nu väcker Harry mest uppmärksamhet i form av denna graffiti…

Foto: TT.