Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Banden stärks mellan Bernadotte och Dinkelspiel

20 jan, 2012, 08:00 
AvAnita Saming
Annons
Peder och hustrun Caroline Dinkelspiel

Här är baby Bernadottes första lekkamrat – baby Dinkelspiel. Kronprinsessan Victorias bästa väninna, Caroline Dinkelspiel, väntar också hon barn i vår.

Nästan samtidigt som kronprinsessan Victoria och prins Daniel blir föräldrar för första gången blir Caroline och maken Peder Dinkelspiel mamma och pappa till sin tredje småtting.

– Victoria och Caroline har stöttat varandra genom graviditeterna, berättar en källa för Svensk Damtidning.

– De kan prata om allt! säger vår källa.

Caroline Dinkelspiel är en av Victorias allra närmaste vänner. De har vuxit upp tillsammans, stöttat varandra i med- och motgång. De kan alltid lita på varandra.

Caroline var för övrigt den som åkte med till USA och hjälpte Victoria när hon hade ätstörningar. När Caroline för några år sedan gifte sig med Peder Dinkelspiel var Victoria tärna. Peder är också den som från början hjälpte Daniel att komma in ordentligt i kompisgänget. Kronprinsessan och Daniel har dessutom utvecklat starka band till Carolines och Peder små bedårande söner Willem, 5, och Sebastian, 3.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Läs även:

Annons