Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bara hos Svensk Dam! Här firas prins Carl Philip privat på 40-årsdagen

13 maj, 2019, 21:15 
Margareta
Plötsligt dök de mörka bilarna upp i en tät följd. Kungafamiljen tog sig under kvällen ut till Djurgården för att fira prins Carl Philips 40-årsdag. Svensk Damtidning har de exklusiva bilderna!
Annons

Svensk Damtidning kan nu avslöja att prins Carl Philips privata födelsedagsparty är igång!

Men i stället för att anordna ett stort galej på bemärkelsedagen valde prins Carl Philip och prinsessan Sofia att bjuda in till en intim middag för de allra närmsta till deras vackra och nyrenoverade hem Villa Solbacken.

Prins Daniel var på plats för att fira sin svåger!
Prins Daniel var på plats för att fira sin svåger!

Det hela drog igång strax efter klockan sju på måndagskvällen, då en rad bilar dök upp med kunglig last. Först kom prins Daniel, därefter drottning Silvia vars bil följdes av ytterligare två. Sist kom en bil med Patrick Sommerlath körandes med en okänd hund i passagerarsätet. Gulligt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Silvia anländer till prins Carl Philips födelsedagsmiddag.
Drottning Silvia anländer till prins Carl Philips födelsedagsmiddag.
En fyrbent vän till prins Carl Philips hund Siri? Hunden anlände samtidigt som den svenska kungafamiljen!
En fyrbent vän till prins Carl Philips hund Siri? Hunden anlände samtidigt som den svenska kungafamiljen!

Kungafamiljen anlände till Villa Solbacken

Men att det vankades kunglig fest var svårt att tro bara 30 minuter tidigare. Utifrån såg det nämligen ut som om Villa Solbacken där ute på kungliga Djurgården i Stockholm slumrade sött. Bara någon lätt lampa lyste i fönstren och ytterst lite aktivitet pågick utanför. Kanske nattades barnen Alexander och Gabriel? För trots den lågmälda yttre fasaden kan Svensk Damtidning som enda tidning berätta att man förberedde för 40-årsfest innanför villaväggarna. I detta nu är den svenska kungafamiljen nämligen på plats i detta anrika hus för att fira prins Carl Philip. Den älskade familjemedlemmen som just i dag firar sin 40:e födelsedag.

Annons

Älskar att fira födelsedagar

Inför födelsedagen var det många som spekulerade i hur prinsen skulle firas. Den kungliga familjen älskar födelsedagar, de älskar maskerader och de älskar att unna sina nära och kära en stor och härlig kväll, ofta anordnad på Drottningholm. Men tidigt fick vi veta att prinsen varken skulle bli hyllad av folkets jubel på Borggården utanför Kungliga slottet, och inte heller firas stort på sin födelsedag. I stället valde familjen att gratulera intimt med kvalitetstid, med bara familjen samlad. Men det inte sagt att det blir en större fest senare, när maj månad hunnit bli något varmare!

Läs mer

Annons