Bara i Svensk Damtidning! Victoria och Daniel på ny lyxig 40-årsfest

Vi bjuder på exklusiva bilder!

Trots ett strilande sommarregn var stämningen hög i lördags när kronprinsessan Victoria och prins Daniel var med och firade goda vännerna Rebecka och Gustaf Wiiburg. Paret hade gemensam 40-årsfest och det blev ett kalas att minnas!

Den glada tillställningen ägde rum på anrika Ericsbergs slott öster om Katrineholm i Södermanland. Godset är ett fideikommissbolag inom släkten Bonde. Här växte kända smyckedesignern Charlotte Bonde, gift Ihre, upp och i dag har en av hennes systrar tagit över slottet. Gustaf Wiiburg har tillbringat många somrar i idyllen eftersom hans mamma är Eva Bonde Wiiburg. Gustafs tvillingbror, Erik, arbetar inom Försvarsmakten. Han var förstås med och firade tillsammans med alla goda vänner. Kronprinsessan balanserade på höga klackar och hukade under ett paraply för att komma torrskodd till kalaset.

Gästerna strömmade till och anlände i privata bilar eller i inhyrda bussar från Stockholm. Mot kvällen lättade regnmolnen, men temperaturen var långt ifrån så hög som när solen gassade över Ericsberg, dagen då Gustaf Wiiburg gifte sig med sin Rebecka Svensson, från Djursholm, i juni 2007. Minns ni kronprinsessans ärmlösa klänning?

Kronprinsessparet på Gustaf och Rebecka Wiiburgs bröllop år 2007.

Läs mer i ett kommande nummer av Svensk Damtidning!

Foto: Patrik C Österberg, IBL