Bara tvillingarna reser med Frederik och Mary till Australien

07 nov, 2011, 08:01 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Fredagen den 19 november lämnar kronprins Frederik och kronprinsessan Mary Danmark för ett nästan månadslångt besök i Australien. Men med på resan följer bara de tio månader gamla tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine.

Storasyskonen prins Christian och prinsessan Isabella är kvar i skolan och på dagis när föräldrarna och småsyskonen reser till Australien om två veckor. Men när de officiella plikterna är avklarade anländer de för en härlig familjesemester. Men de två äldsta barnen då – sexårige Christian och busfröet Isabella, 4! Jodå, de kommer så småningom och har flera orsaker.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

I skola och på dagis

För det första är den första veckan ett officiellt besök då affärskontakter ska knytas mellan Danmark och Australien, mest handlar det om grön energi och annat miljövänligt. Sedan tar pappa Frederik en avstickare till Thailand, också det ett officiellt besök. Under tiden går Christian och Isabella i skolan respektive på dagis, vilket säkert är roligare för dem.

Högsommar i Australien

Men när själva familjesemestern med släktträff, bad och grillkvällar börjar – det är ju högsommar i Australien nu, då tillstöter storasyskonen med sina barnflickor. Det har gått ett drygt år sen förra släktträffen och som alla har längtat! Först i mitten av december återkommer kronprinsfamiljen till Danmark, lagom för att ta itu med julstöket.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons