Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Barbra Streisand talar ut om romansen med prins Charles

11 jul, 2019, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
prins Charles Barbra Streisand
Nu vågar sångerskan tala ut om sin romans med den brittiske prinsen och berättar sanningen om allt som hänt.
Annons

För några dagar sedan var sångerskan och skådespelerskan Barbra Streisand i London där hon uppträdde i Hyde Park med massor av kändisar i publiken. Hon passade också på att prata om de brittiska kungligheterna, då speciellt en prins…

På 70-talet snackades det nämligen mycket om en romans mellan Barbra Streisand och prins Charles. Barbra var då en av USA:s mest uppskattade sångstjärnor och hade även rollen i flera filmsuccéer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Barbra Streisand.
Barbra Streisand.

Paret möttes för första gången 1974 då Barbra höll på att spela in filmen Funny Lady och de fick chansen att umgås och prata lite med varandra. Något mer än så trodde vi nog inte heller att det var frågan om, även om många tidningar redan då försökte få det till en kunglig romans.

Annons

Hemligt möte på hotell

20 år senare träffades de offentligt ännu en gång – på Wembley Arena i London, för en välgörenhetsgala till förmån för Prince’s Trust. Samma år kom också nya rykten att prins Charles, som då hade separerat från prinsessan Diana, skulle ha inlett en het romans med Barbra.

Barbra Streisand

I en omtalad bok, “Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne” av Christopher Andersen, så avslöjade författaren att prins Charles och Streisand i varje fall träffades i all hemlighet på flotta Bel Air Hotel i Los Angeles.

prins Charles Barbra Streisand

Och så nu häromdagen, berättade Barbra Streisand själv om den påstådda romansen. Sångerskan skämtade lite medan bilder bakom henne på scenen visade gamla tidningsurklipp på henne och prinsen:

Annons

Den första judiska prinsessan!

– Om jag hade spelat mina kort rätt så hade jag blivit Storbritanniens allra första judiska prinsessa!

Barbra Streisand tog också upp fler brittiska kungligheter i sitt prat mellan låtarna hon sjöng. Först talade om hon mötet med prinsessan Diana som hon menade var en underbart trevlig person.

Meghans nya ring, kolla in diamanterna – och den nya ringen…

Sedan kom hon också in på prins Harrys amerikanska hustru Meghan och Barbra bytte då helt bort orden i sången hon sjöng mot nya, så här sjöng hon:

– When the sun begins to sparkle, like that ring on Meghan Markle. (När solen strålar är det som på ringen Meghan Markle bär)

 

Foto: TT

 

Annons