Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Barnbarnens ofattbara present till Silvia – nu väljer hon att visa upp

04 jun, 2023, 15:00 

Drottning Silvia visar nu upp barnbarnens fina gåva.

Annons

Drottning Silvia älskar sina barnbarn. Hon har tidigare beskrivit livet som farmor och mormor som ”livets efterrätt” – och både hon och kungen försöker se till att träffa barnbarnen så mycket det går.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

– Min mamma sa alltid att barnbarn är livets efterrätt. Och det är ju så, man har hela glädjen – men inte fullt ansvar. Så det är bara underbart. Och man får skämma bort dem mer än vad föräldrarna kan göra. Det är härligt! De är så söta, och hemskt roliga, har Silvia sagt till Kamratposten.

Annons

I slutet av sommaren får hon också anledning att fira riktigt ordentligt! Prinsessan Madeleine med familj flyttar hem till Sverige och Florida-barnbarnen kommer betydligt närmre.

Kungafamiljen
Drottning Silvia älskar sina barnbarn och trivs extra bra när alla är samlade.

Barnbarnens present till Silvia

Ja, att barnbarnen alltid finns med i Silvias tankar är tydligt och på ett sätt är de alltid med henne. Runt hennes vänstra handled bär hon nämligen ett armband av guld med barnbarnens namn ingraverade.

Armbandet har åtta dinglande berlocker. Varje medaljong pryds med ett av barnbarnens namn. På bilder kan man bland annat se hur det står Nicolas i barnslig stil– ett namn som skrevs och ristades in i medaljongen när prinsen precis lärt sig skriva.

Annons

Silvia är mån om att uppmuntra barnbarnens kreativitet. Utöver guldarmbandet har Silvia en enkel resårsnodd runt handleden med pärlor där det står ”M-o-r-m-o-r”.

Silvias armband

Här dyker Silvia upp med armbanden

Oftast är armbanden dolda, men ibland händer det att vi får se barnbarnens fina gest. Ett sånt tillfälle var när drottning Silvia och kungen besökte Göteborg under söndagen.

Annons
Drottning Silvia
Drottning Silvia och kungen på besök i Göteborg.

På bilder från besöket kunde man se hur armbanden letade sig fram och glänste i den strålande solen.

Återigen gjorde Silvia det tydligt vad som ligger henne närmast hjärtat.

Drottning Silvia
Här visar Silvia upp barnbarnens fina gåva.

Foto: TT

Annons