Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Barnbarnen blir bara fler och fler...

15 okt, 2015, 16:24 
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-silvia-carl-philip-ste

Drottning Silvia måste vara överlycklig! Nu blir hon snart farmor också!

Det blir mycket spring av barnafötter i de kungliga salongerna i framtiden. Drottning Silvia och kung Carl Gustaf har idag tre barnbarn, snart får de två till… Prinsessan Sofia och Carl Philip ska som ni vet bli föräldrar nästa år. Hovet avslöjade den glada nyheten för några timmar sedan.

estelle-leonore

Prinsessan Leonore och prinsessan Estelle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Silvia har redan haft det stora nöjet att umgås med sina älskade barnbarn prinsessan Estelle, prinsessan Leonore och prins Nicolas. I en intervju berättade drottningen vad hon gjorde med dem i sommar:

– Allt, allt de ville göra. Kungen fiskade och lade nät med lilla Estelle. Vi var hos hönsen och plockade ägg. Lilla Nicolas är så liten än men han var med och han är så söt. Vi var många gånger tillsammans familjen, det var väldigt roligt.

victoria-daniel-estelle-ste

Som vi vet väntar kronprinsessan Victoria barn igen med maken prins Daniel. Hovet skriver att Victoria ska föda i mars 2016, prinsessan Sofia föder månaden därefter, i april 2016. Sedan väntar två nya kungliga dop till sommaren, något att se fram emot!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och TT

Annons