Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Barnen fick följa med Philippe och Mathilde till London

28 jul, 2012, 09:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Här ser vi ett kronprinspar som anlänt med hela familjen till London – kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde ses här med barnen på väg att se en musikal.

Precis som så många andra kungligheter har även det belgiska kronprinsparet nu anlänt till Storbritannien för att senare besöka OS. I torsdags kunde man se kronprins Philippe och hans hustru kronprinsessan Mathilde och parets barn på Londons gator.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsparet och deras barn, prinsessan Elisabeth, prins Gabriel och prins Emmanuel, var på väg till en teater för att se föreställningen The Lion King.

Annons

Lite tidigare under dagen hade de ställt upp för en liten gruppbild, då med alla barn, prinsessan Eleonore, prinsessan Elisabeth, prins Gabriel och prins Emmanuel. Som ni ser hade barnen redan fått var sin OS-mascot.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons