Barnens gest för Charlene – efter tuffa tiden

Tvillingarna Jacques och Gabriella och mamma Charlene är tack och lov inte smittade.

Furstinnan Charlene av Monaco har haft en riktigt tuff tid på sistone. Men tvillingarna Gabriella och prins Jacques gjorde sitt bästa för att ändå ge henne en fantastisk födelsedag.

Charlene var tävlingssimmare på elitnivå när hon träffades furst Albert i samband med en tävling. De gifte sig 2011 – och tre år senare kom så barnalyckan i dubbel upplaga.

Tvillingarna prinsessan Gabriella och prins Jacques har charmat hela världen med sina glada uppsyner och uppsluppna sätt. Och till mamma Charlenes 42-årsdag, som inträffade i helgen, hade de planerat något alldeles extra.

Så firades Charlene

Gabriella och Jacques hade gått ihop för överraska mamma med en födelsedagssång. Charlene filmade hela uppträdandet och publicerade resultatet på Instagram.

Tvillingarna stod såklart för riktigt stabila sånginsatser båda två – på engelska. Jacques tappade sin blåstuta ungefär halvvägs in i låten, men i övrigt utfördes den spontana konserten fläckfritt. I kommentarsfältet kan man läsa att Charlenes följare uppskattade videon väldigt, väldigt mycket.

Barnen fyllde fem år den 10 december, och då gav Charlene en sällsynt inblick i sitt familjeliv.

– Albert är född till att vara pappa. Han är en fantastisk, underbar, rolig pappa som lyssnar och uppmuntrar, sa Charlene då.

Har haft det tufft

Charlene behövde verkligen det här födelsedagsfirandet. Hon har beskrivit 2019 som ett fruktansvärt år, fullt av motgångar. Bland annat blev hennes pappa svårt sjuk, samtidigt som det spekulerats i att hennes äktenskap med furst Albert varit på väg att kollapsa.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

– Det här året slog mig till marken.