Barnfria Zara och Mike Tindall på galamiddag

Barnfria Zara och Mike Tindall på galamiddag

Det var bara några veckor sedan som Zara Tindall fick sitt och maken Mikes andra barn, även det en dotter. Men det hindrade inte paret från att få en barnfri kväll tillsammans på en galamiddag.

Mike Tindall och makan Zara Tindall Phillips slapp byta babyblöjor och fick byta om från mjukiskläder till galaoutits, om så bara för en kväll. Det var nämligen dags för Celebrity Cup 2018 på Celtic Manor Resort. Prinsessan Annes dotter Zara hade bara två veckor tidigare fött sitt andra barn, dottern Lena Elizabeth. De har sedan tidigare dottern Mia som nu är fyra år gammal.

Mike Tindall med äldsta dottern Mia.

Nu hade vi visserligen sett Zara och Mia, dock ej dottern Lena, ute i gröngräset några timmar innan galamiddagen, då för att titta på Mike som spelade en runda välgörenhetsgolf på Celtic Manor Resort. Och det råder ingen tvekan om att barnen verkligen är prioritet ett i deras liv.

-Mia är så stolt över att ha fått en lillasyster, sa Mike till pressen.

Mia med mamma Zara Tindall.

Söta Mia sågs bära en härlig sommarrandig klänning och ett par sköna gympaskor med stjärnor på. Mamma Zara bar praktiska blåjeans och en stor vit skjorta.

Yngsta dottern Lena som vi ännu inte sett en bild fick som sagt stanna hemma denna dag med sin nanny, berättade Mike.

-Vi mår alla bra. Det var några tuffa nätter till en början men Lena mår bara fint nu.

Läs mer: Oväntade namnvalet för Elizabeths nya barnbarnsbarn

Foto: IBL