Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Barnvaktens fruktansvärda misstag – Meghan i tårar efter händelsen

23 aug, 2022, 22:00 
Meghan Markle och sonen Archie

Meghan Markle berättar för första gången om den fruktansvärda branden!

Annons
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!Brand logo
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!

Hertiginnan Meghan, 41, och prins Harry, 37, har i dag lämnat det brittiska kungahuset och bosatt sig i Los Angeles, USA. Där bor de tillsammans med sonen Archie, 3, och dottern Lilibet, 1.

Men en gång var sonen på väg att dö. Meghan och Harry hade precis anlänt till Sydafrika för sin kungliga turné. Sonen Archie följde med under besöket och medan föräldrarna jobbade umgicks han med en barnvakt från Zimbabwe.

Plötsligt började barnkammaren Archie vistades i att brinna. Rummet saknade brandvarnare och barnvakten, som lämnat rummet för att hämta lite mat, märkte inte Archie svävade i livsfara.

Annons
Hertiginnan Meghan
Meghan berättar i podcasten Archetypes om händelsen som var nära att kosta sonen Archies liv.

Så räddades Archie

I podcasten Archetypes berättar nu Meghan om den fruktansvärda händelsen och att det hade kunnat sluta riktigt illa om inte någon i hennes team känt lukten av rök.

Under tiden som hon gick ner började ett värmeelement i barnkammaren brinna. Det fanns ingen rökdetektor. Någon råkade bara känna lukten av rök i korridoren, gick in och släckte branden, säger Meghan enligt People.

Meghans panik efter chockbeskedet

Archie var bara fyra månader vid tillfället och minns nog inte den otäcka händelsen. Lyckligtvis slutade allting bra, men Meghan Markle minns fortfarande paniken när hon först fick höra talas om branden.

Annons

– Jag stod på en stubbe och höll ett tal för flickor och kvinnor. Vi avslutade allt, satte oss i bilen och då hörde vi att det hade varit en brand, säger Meghan och fortsätter:

– Vi kom tillbaka, och som mamma säger du: ”Åh herregud, vad har hänt?” Alla brast ut i tårar, alla var omskakade. Och vad behövde vi göra? Gå ut och hålla i ytterligare ett officiellt åtagande? Jag sa: ”Det här går inte”.

Prins Harry, hertiginnan Meghan och sonen Archie
Prins Harry, hertiginnan Meghan och sonen Archie.

Foto: TT

Annons