Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bäst i te(st) – den kungliga drycken.

25 feb, 2016, 11:28 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Coffea, tea or me? Kungligheterna väljer mittenalternativet. I alla fall de brittiska. De älskar te och utan den varma drycken skulle tillvaron te sig så mycket torrare för våra kungar, drottningar och andra blåblodiga.
Annons
tepase

I en svensk designbutik kan man nu inhandla kungliga tepåsar. På bilden ovan ser vi hur det kan se ut att avnjuta en värmande kopp te tillsammans med kronprinsessparet.

tea

 

Te är den perfekta drycken för alla tillfällen. Snart är det dags för kronprinsessan Victoria och prins Daniel att få nytillskott i familjen. Så roligt! Många nyblivna mammor minns väl hur god den där koppen te med smörgåsen som bars in på BB efter babyn äntligen kommit till världen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
leonore-2

Te är också lugnande – kamomillte till exempel vilket också är bra för stressade småbarnsföräldrar.

Mathilde-te-5

I japan är te mer än livet själv. Traditionella teceremonier har utövats i landet i århundraden. Meditativt är det att hälla upp en kopp te i ett stilla rum. En stund för sig själv, för tankarna. Här ser vi drottning Mathilde av Belgien vid en sådan ceremoni.

Annons
MC-te

Fembarnsmamman Marie Chantal är amerikanska, men har anammat de brittiska sederna eftersom hon bott utanför London med familjen sedan hon gifte sig med grekiske exprinsen Pavlos. En kopp te i favoritfåtöljen med hundarna vid fötterna, är en ren njutning för Marie Chantal.

te-fergie

I det brittiska kungahuset, där det för övrigt dricks litervis med te per år, är det Earl Grey som står högst i kurs av alla tesorter.

Annons
charles-8

Men även prinsen av Wales eget te, en svart kinesisk tesort med kryddig arom är populärt på Buckingham Palace.

a

Prins Charles och Camilla var nyligen på te-provning i North Yorkshire.

Se fler kungligheter som älskar ett härligt teaparty här:

Foto: Stella Pictures, Pressbild/Designtorget, Instagram

Annons