Bästa bilderna från Victorias firande på Solliden

kronprinsessan victoria victoriadagen

Vilken förmiddag! Vilken succé! Det är alltid lika roligt att följa Victoriadagen, men det är lätt att missa allt som sker. Vi har samlat de mest magiska stunderna från kronprinsessans firande utanför Sollidens slott.

Estelle hoppade hopprep, Oscar spelade fotboll (i år igen) och Victoria var allmänt lycklig. Dessutom gjorde drottningen succé i rosa och så fick vi se den nya nannyn Elvira. Ja, Victoriadagen 2019 har avslutats utanför Sollidens slott och dagen kunde inte ha fortlöpt bättre!

Den största överraskningen solen strålade under hela firandet. Tidigare år har kungafamiljen firat Victoriadagen under paraplyer och regnjackor men i år var det som att allting stämde. Och det fina vädret bidrog förstås till den trevliga atmosfären i slottsträdgården. Aldrig känns kungafamiljen så tillgängliga som under Victoriadagen, där utanför deras älskade semesterslott.

Estelle hoppade hopprep och Oscar spelade fotboll

Kung Carl Gustaf skojade friskt med besökarna, drottning Silvia hyllades med blommor och Estelle och Oscar passade på att busa när mamma Victorias gratulationståg drog ut på tiden. I bakgrunden hade adjutanter och annan hovpersonal fullt upp med att rodda alla gåvor till kronprinsessan. Horder av blommor. Porträtt målade av älskade fans. Spettekakor så många att de räcker ända till påsk och pärlhalsband trädda av små barn, i pudriga sommarfärger. Det har även trillat in mängder av bilder från dagen, tagna av några av de ditresta fotograferna som kämpade på rangliga stegar i solstrålarna. Av dessa har vi valt ut våra favoriter.

Läs hela intervjun med kronprinsessan här!

Se de bästa bilderna från Solliden:

Men firandet av Victoria började festligt redan under lördagen, se filmen här!

Slå på ljud

Foto: TT