Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bathinas kärleksbesked – två år efter skilsmässan med Aje

11 jun, 2024, 15:00 
Victoria Morand
Bathina öppnar upp om kärlekslivet efter skilsmässan.
Annons
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässaBrand logo
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässa

Bathina Philipson, 45, och kungavännen Aje Philipson, 81, valde att gå skilda vägar efter 18 år som gifta, 2022. Beslutet fattade paret gemensamt.

Trots att det snart gått två år sedan paret skiljdes åt har Bathina inte börjat dejta än – på grund av olika anledningar.

Karin Törnblom/TT

Bathina Philipson: "Jag tänker inte jaga kärleken"

Det har gått ett och ett halvt år sedan uppbrottet och poddprofilens kärlekslivet har förblivit svalt. Bathina konstaterar att många längtar efter tvåsamhet, men det gör inte hon.

Annons

– Jag är rätt självständig som kvinna och jag känner att kommer det är det så klart kul, men det är ingenting jag tänker springa runt och jaga, säger hon i en intervju med Expressen.

Hon fortsätter med att förklara att dejtingappar, det är inget för henne!

– För mig skulle det kännas jättekonstigt. Jag skulle aldrig gå ut på någon dejtingapp och... Skämma ut mig själv. Fastän det inte är så. Men det är en kulturkrock om du förstår vad jag menar, säger hon.

Hon berättar även att hon har fullt upp med barn, familj och vänner och känner så pass trygg och säker i sig själv – så en partner är inte en nödvändighet!

Karin Törnblom/TT

Relationen med exmaken

Under parets tid tillsammans fick de tre barn ihop och för deras skull har de tidigare makarna valt att behålla en god relation till varandra.

Annons

– Både jag och Aje bestämde oss för att det här är inget problem, vi ska göra det bästa för barnen, vi ska göra det bästa för oss själva, säger hon och fortsätter:

– Det finns så många i min närhet där det enda de gör är att prata om varandra inför barnen, snacka skit, det är tjafs om pengar, det är tjafs om ekonomi, det är tjafs om vem som ska ha barnen. Vi har inte bråkat om någonting.

Vi är glada för båda parternas skull att de fortfarande har en fin relation till varandra!

Bild: TT

Annons