Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Reportern Beatrice Borromeo tillbaka på jobbet

30 sep, 2015, 12:01 
Agneta Nisbeth
Annons
beatrice-borromeo-ibl-1

Det är tvära kast i nygifta Beatrice Borromeos vardag. I veckan tog hon en paus från rapporterandet om Syrienkrisen för att vara med vid Milanos modevecka.

Prinsessan Carolines svärdotter Beatrice Borromeo har gjort sitt första officiella framträdande sedan bröllopet med Pierre Casiraghi. När Milanos modevecka drog igång var hon givetvis på plats och vid Armanis visning fick hon givetvis en plats på första raden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice-borromeo-10

Beatrice Borromeo med solglasögonen hängande på bröstet.

Annons

Att hon visar sin lojalitet till det italienska modehuset är inte så konstigt. Det var Armani Privé som stod för några av hennes bröllopsklänningar under sommarens pampiga ceremonier. Men Beatrice Borromeo är knappast någon modeprinsessa på ärten. Hon arbetar som journalist och har hittills tagit sig an svåra ämnen som maffiaverksamhet och korruption. Av hennes twitter att döma är det nu Syrienkrisen och flyktingströmmen som engagerar henne mest i dag.

beatrice-borromeo-ibl-2

Tillbaka efter bröllopsfestligheterna, nu har journalisten Beatrice börjat jobba igen.

Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi gifte sig borgerligt i Monacos furstepalats och hade sedan ett stort jetsetbröllop vid Lago Maggiore. Bland gästerna fanns bland annat popstjärnan Lana Del Rey, det norska kronprinsparet och designern Diane von Fürstenberg. Smekmånaden tillbringade de som det anstår de unga och rika – ombord på en lyxyacht på Medelhavet.

Av Liv Sander

Foto: IBL

 

Annons