Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beatrice Borromeo: "Jag har inte fått barn!"

20 apr, 2018, 08:55 
Agneta Nisbeth
Nu berättar Beatrice Borromeo själv på twitter och förnekar att hon fött sitt och Pierre Casiraghis andra barn.
Annons

Den italienska pressen var igår till sig av lycka, till och med den stora morgontidningen Corriere della Sera skrev om babylyckan i Monaco. För nu hade minsann prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och hans hustru Beatrice Borromeo fått sitt andra barn. Men under under gårdagskvällen dementerade Beatrice själv det hela på sin egen twitter:

– När ska Corriere della Sera sluta med sina lögner, genom att citera Chi?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon skriver inget mer om saken, men vi får väl anta att barnet som hon och maken väntar inte kommer att födas än på ett tag. Hon visade själv upp babymagen på Rosornas Bal-galan förra månaden. Hovet i Monaco har för vana att inte kommentera eller lägga ut uppgifter om graviditeter eller födslar på sin hemsida. Men nu gav journalisten Beatrice själv svar på tal – via twitter.

Här ser ni hennes tweet:

Foto: Stella Pictures

Annons