Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edoardo Mapelli Mozzi fick en son före Beatrice

26 sep, 2019, 13:37 
Vilken förlovningsyra! Mitt i Brexit-kaoset kommer denna härliga nyhet. Prinsessan Beatrice står på tur att gifta sig. Vi berättar allt om fästmannen Edoardo "Edo" Mapelli Mozzi!
Annons

Prins Andrew och Sarah Ferguson är överlyckliga! För ett år sedan gifte sig prinsessan Eugenie med Jack Brooksbank och nu står det klart att även äldsta dottern, prinsessan Beatrice, kommer att stå brud inom en snar framtid.

Beatrice

Den första att gratulera till förlovningen var lillasyster Eugenie. Bröllopsdatumet sägs vara satt till våren 2020 och det blir alltså dags för det brittiska kungahuset att dra igång stora bröllopsmaskineriet igen. Beatrice fästman har varit förlovad tidigare, medan det är premiär för prinsessan, som är upp över öronen förälskad!

Annons

Allt om Edo

Så vem är han då Englands nye “prins”. Sedan tidigare har vi berättat att Edo, som han kallas, är separerad och pappa till en två år gammal son.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Beatrice 7

Edo och Bea gick i maj 2019 på bröllop tillsammans. Det var Beatrice släkting Gabriella Windsor som gifte sig. Beatrice har presenterat Edo som sin pojkvän inför ett antal vänner och paret har redan varit på semester tillsammans lite överallt. Det är ju något Beatrice gillar, att resa i väg till soliga breddgrader. Spekulationerna gick heta i veckan sedan kärleksbilder på Bea och hennes Edo kablats ut till tidningsredaktionerna. Man ser paret på en båt utanför Capri i Medelhavet. Det kysser varandra och ser kära ut. Så romantiskt!

Annons
Beatrice

Prinsessan Beatrice, 31, var under närmare 10 år tillsammans med Dave Clark som hon plötsligt separerade från år 2016. Han kallas Edo av vännerna och är en snygg multimiljonär med rötterna i Italien. Han föddes dock i London och är involverad i flera olika välgörenhetsorganisationer.

Har en son sedan tidigare

Edo har varit förlovad tidigare, med den 37-åriga arkitekten Dara Huang som han också har en tvåårig son tillsammans med, kallad för Wolfie.

På bilden ovan, från Edos egen twitter-sida, ser ni honom i kostym till vänster, tillsammans med några vänner. Edoardo arbetar med med fastighetsutveckling och inrednings-design. Så det är inte konstigt att hans hem hamnat i glassiga inredningsmagasin.

Annons

Bor hemma hos prinsessan Beatrice

Edoardo har bott ensam i sin lilla men lyxiga lägenhet i London sedan han lämnade Dara. Det sägs att han bott hemma hos henne nästan varje dag. Vi kan väl anta att prinsessan Beatrice blivit bjuden dit ett antal gånger.

Dessutom var Edoardos styvfar Christopher Shale god vän med Storbritanniens forne premiärminister David Cameron samt prins Andrew och Sarah “Fergie” Ferguson. Bea och Edo känner alltså varandra sedan tidigare.

Annons

Tyvärr avled Edos styvfar under ett besök på Glastonburys musikfestival år 2011. Men detta gör ändå att familjerna umgåtts i samma kretsar sedan många år tillbaka, vilket innebär att Beatrice inte behövt presentera sin nya pojkvän för föräldrarna, de hade ju redan mött honom!

Foto TT

Annons