Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beatrice flyttar snart in i sin nya dyra lya

02 jul, 2009, 08:49 
Av
Till hösten fortsätter prinsessan Beatrice sina studier och flyttar till en alldeles nyrenoverad lya.
Annons

Nu är det slut på jordenruntresandet för den brittiska sessan Beatrice. Till hösten är det dags att sätta sig i skolbänken igen. Egen våning ska prinsessan förstås också ha, och nu står det klart att hon kommer att flytta in i en lägenhet med fyra sovrum i St James´s Palace.

Längesedan våningen renoverades

Och det är väl inte så mycket att säga om det, av säkerhetsskäl kan det förstås inte bli tal om att Beatrice ska hysa in sig i en vanlig studentkorridor. Däremot rasar skattebetalarna över att renoveringen av lägenheten går loss på närmare 4 miljoner kronor. Sprillans nytt kök och badrum och en totalrenovering av övriga rum fick kostnaderna att skjuta i höjden. Från det brittiska hovet kommer nu överslätande kommentarer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det var väldigt, väldigt länge sedan våningen renoverades, säger en anställd till brittiska Daily Mail.

Dessutom har drottningen och prins Andrew bekostat allt som kan betraktas som onödig lyx, hävdas det i brittisk press. Alla ska väl spara i dessa dagar.

 

Foto: TT

Annons