Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Beatrice och Dave - nästa kungliga förlovningspar

15 dec, 2010, 10:46 
Agneta Nisbeth
Annons

Snart förlovning för prinsessan Beatrice och Dave Clark.

Det blir alltså ännu ett kungligt bröllop i Storbritannien inom kort. År 2012 vill  nämligen prinsessan Beatrice och pojkvännen Dave Clark knyta hymens band. Enligt en källa nära paret har Beatrice och Dave bara väntat på att William ska slå till och fria till Kate Middleton. Han har liksom förtur, som nummer två i tronföljden. Beatrice innehar ju bara plats fem och får stå tillbaka för kusin William.

– Det blir förlovning rätt så snart!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och varför inte? Det skulle ju göra placeringen så mycket enklare på Williams och Kates bröllop i april! Beatrices och Daves bröllop får dock vänta till 2012.

Ett par i fyra år

Prins Andrews och Sarah Fergusons dotter Beatrice och Dave Clark träffades på en fest som William anordnade och har nu varit ett par i fyra år. Så önskan att bilda familj är stark.

Annons

Den senaste tiden har varit svår för Beatrice. Hon har tagit mycket illa vid sig av att hennes mamma, Sarah Ferguson, har förlorat sina pengar och i princip är bankrutt. Och ännu värre var att mamma Fergie försökte tillskansa sig extra pengar genom att förmedla kontakta med sin exman till en affärsman… Skandalen har fört Beatrice och Dave närmare varandra. Det är pojkvännen som varit Beatrice största tröst under detta tunga år berättar en av hennes närmaste vänner. Nu vill de stadfästa sin kärlek med ett romantiskt bröllop – så snart som bara möjligt.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons